Mengenang Nyanyian Guru SMP

Sekitar 7 tahun  silam, aku masih duduk di bangku kelas 2 SMP. Diantara segala macem yang pernah aku pelajari di mapel bahasa Inggris, tiga lagu inilah yang paling aku ingat (bukannya cerita yang dipelajari kek..). Tiga lagu ini asli ciptaan guru bahasa Inggrisku waktu itu. Bu Nawang  biasa kita memanggilnya. Beliau adalah salah satu guru tertua saat itu… Tidak hanya enak didengar, lagu-lagu ini mengandung konten yang sangat berarti jika kita mau resapi. Nah.., biar tetep inget sampe ntarrrr… makanya aku abadikan di sini. Sayangnya aku cuma bisa share lyric-nya doang (cz gag mungkin banget kalo sampe aku nyanyi, rekam and di-share di sini.. bakalan ancurrr  :D). Bagi yang mau baca (PD banget yah kalo ada yg nengok) … happy reading yah… 🙂

Wonderful Life

There is something in my heart

Everything arround me is so wonderful

Blowing the wind…

The shining sun,

Make me so fresh and warmly.

My heart is so glad so glad

Beautiful day comes beautifully

How I’m wonderful and cheerly

Beautiful day comes warmly.

sodahead.com

(No Title)

I don’t want to live alone

Because I don’t want to be die

I will make a wonderful life

Where we will live in hand in hand

There is no excuse anymore

If we want to help each other

Every nation will get a freedom

For the bright future that we want

treehugger.com

Little Birds

Little birds on the air…

Singing, flying brightly..

Deep in his heart is a gladness

Sweet weather makes them all nicely

Blowing blowing the wind…

Don’t leave me, stay with me for a while

Please take me on your wings….

Like little birds on the air.

istockphoto.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s